top of page

Centro de Psicologia Group

Público·4 miembros
Ujanah Eperezc
Ujanah Eperezc

Suomen Mestari 3 11.pdf


Click Here >>>>> https://urloso.com/2trURs

Suomen mestari 1 is a monolingual learning material for basics of Finnish language for adults. The material offers training of different aspects in the language and various exercises relating to the students own life. The structures are introduced understandably and logically and the vocabulary is repeated in many exercises in every chapter lot. The functional illustrations and logical advancing make self-studying also possible. There are keys to all the exercises. Suomen mestari 1 takes the student to level A1.


Suomen mestari (Finnish champion), volume one, was the second book I used, in a course at the Summer University of Turku. After studying Finnish on my own, I enjoyed going to class and deepening my skills. This book was very well structured, enriched my vocabulary and strengthened my grammar.


Suomen mestari on aikuisille suunnattu S2-oppikirjasarja, joka sopii useille eri suomen kielen kursseille. Sarjan aihepiirit liittyvät opiskelijan arkeen, ja monipuoliset tehtävätyypit harjoituttavat tasapainoisesti kielen eri osa-alueita. Kielioppiosioiden selkeään esitystapaan on kiinnitetty erityistä huomiota.


Suositun Suomen mestari 1 oppikirjan uudistettu laitos on saatavilla nyt myös digikirjana. Digikirjaa voi käyttää niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin. Suomen mestari 1 digikirja vastaa sisällöiltään painettua oppikirjaa: molemmissa on samat tekstit, kielioppisivut ja harjoitukset. Opiskelija voi siis käyttää kumpaa tahansa ja saavuttaa samat tiedot ja taidot.


Suomen mestari -oppimateriaalisarjan luoneet Sonja Gehring ja Sanni Heinzmann palkittiin huhtikuussa Otavan kirjasäätiön oppimateriaalipalkinnolla. He ovat ensimmäiset tämän palkinnon saaneet S2-oppikirjailijat. Palkinnostaan iloiset Sonja ja Sanni arvostavat saamaansa tunnustusta ja kertovat tarinan suositun sarjan takana.


Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Uudistettujen Suomen mestari -oppikirjojen äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!


Olen valmistunut saksan- ja S2-opettajaksi Helsingin yliopistosta. Valtaosan suomen opettajan työstäni olen tehnyt eri yrityksissä ja oppilaitoksissa sekä Helsingin seudun kesäyliopiston kursseilla. Tällä hetkellä toimin kuitenkin pääosin saksan kielen parissa: viime vuodet olen opettanut mm. Helsingin yliopiston kielikeskuksessa, vapaan sivistystyön puolella sekä eri yrityksissä.


Sydämeltäni olen S2-opettaja, ja olen opettanut suomea aikuisille parikymmentä vuotta enimmäkseen korkeakoulussa Suomessa ja ulkomailla, mutta myös kotoutuskoulutuksessa ja vapaan sivistystyön piirissä. Ensimmäinen Suomen mestari alkoi itää mielessäni jo 2000-luvun alussa toimiessani ulkomaanlehtorina Kölnin yliopistossa Saksassa, vaikka kestikin vuoteen 2007 asti, kunnes Sonja Gehringin kanssa aloimme toden teolla kirjoittaa ensimmäistä kirjaa. Oppikirjailijuus onkin S2-opettajuuteni yhtä vahva ilmentymä kuin itse opettaminen. Sekä kirjoissa että opetuksessani yritän helpottaa oppijan taakkaa kaikin tavoin: materiaalien selkeydellä, valikoidulla keskeisellä sanastolla ja tietysti huumorilla ja hauskuudella. Paras palkinto ja inspiraatio on oppijoiden iloinen edistyminen.


Olen opettanut suomea toisena kielenä, toisena kotimaisena kielenä, vieraana kielenä ja äidinkielenä eri korkeakouluissa Suomessa ja ulkomailla sekä aikuiskoulutuskeskuksessa ja työväenopistossa. Tällä hetkellä olen vapautettuna suomen kielen yliopisto-opettajan tehtävästäni Helsingin yliopistossa ja työskentelen Suomen kielen ja kulttuurin vierailevana lehtorina Washingtonin yliopistossa Seattlessa. Osaksi mahtavaa Suomen mestari -tekijäryhmää pääsin keväällä 2020, kun laadimme uudistetun Suomen mestari 1 -oppikirjan rinnalle opiskelijan digitehtävät. Olen kannustava, innostava ja heittäytyvä opettaja. Oppimateriaaleissani kiinnitän erityistä huomiota niiden monipuolisuuteen ja visuaaliseen selkeyteen.


Olen toiminut aikuisten S2-opettajana j
Acerca de

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page